Health Care Di Tahun 2050

Health Care Di Tahun 2050

Itu sepenuhnya lelaki panel ditugaskan merangka Senat adalah versi American Health Care Bertindak bermasalah untuk AS pengguna, karena ia tidak wakil kumpulan Amerika yang benar-benar drive health care konsumerisme. Pada akhirnya kembali, Virta mengupah doktor yang mendapatkan aliran terbaru dari Virta perisian dan gunakan data untuk membantu mereka membuat keputusan tentang bagaimana untuk menyesuaikan setiap pasien diet dan ubat-ubatan atau apa-apa lagi yang mungkin memberi kesan kepada orang itu kesihatan. Apa klinis keputusan adalah selalu yang dibuat oleh dokter," Inkinen kata. Tetapi perisian meningkatkan produktivitas oleh 10-X." (Itu 10 kali, di Lembah Silikon-berbicara.) Ketika semua ini berfungsi dan pesakit mengikuti program diet yang ketat dan perubatan kawalan, diabetes boleh diubah, percobaan klinis dari Virta sistem telah menunjukkan Seluruh 87 peratus daripada pesakit yang telah bergantung pada insulin untuk mengawal keadaan mereka sama ada menurun dos mereka atau dihapuskan mereka menggunakan insulin benar-benar—kadar kejayaan yang cocok untuk long island pembedahan, yang mahal, invasif, usaha terakhir untuk teruk diabetes.

LAYC Tingkah laku Kesihatan Rawatan Pasukan menggunakan berbagai pendekatan. Ini termasuk Trauma Fokus Kognitif Terapi Tingkah laku (TV-HARGA), termasuk ubat pengurusan, dan lain-lain perkhidmatan pemulihan. Itu V-TINGGI pendekatan adalah sistematik rawatan pendekatan yang mendalam dalam terapi kognitif tingkah laku. Ia adalah maju untuk anak-anak/remaja yang telah mengalami trauma dan menunjukkan gejala yang mungkin telah mendalam dan tahan lama kesan negatif pada mereka setiap hari berfungsi, kesehatan, dan keselamatan. CBI Perkhidmatan waktu terbatas, intensif kesihatan mental perkhidmatan dihantar untuk pemuda yang mempunyai sejarah penglibatan dengan layanan Perlindungan Anak atau Pengadilan anak, sejarah negatif penglibatan dengan sekolah-sekolah disebabkan oleh tingkah laku isu-isu, atau berisiko luar rumah penempatan disebabkan oleh tingkah laku negatif atau emosi.

Tempatan dan negeri perubatan masyarakat boleh kenal pasti doktor dengan khusus dan memberitahu anda doktor asas kelayakan. Anda harus daftar di dokter rumah sakit gabungan dan pastikan hospital adalah bertauliah. Tanda lain daripada berdiri adalah jenis masyarakat di mana doktor mempunyai keahlian. Kelayakan seorang ahli bedah, untuk contoh, adalah ditingkatkan oleh persahabatan di Amerika College of Bedah (disingkat FAX selepas bedah nama). Seorang dokter persahabatan di Amerika College of Doktor adalah singkatan F ACP. Keahlian di akademi menunjukkan doktor minat khusus.

Mengintai di belakang pihak' pendekatan yang berbeza untuk Penjagaan Mampu Bertindak masalah yang mendalam falsafah bahagikan tentang dasar kesihatan ― dan, khususnya, apakah itu adil untuk menyebarkan beban untuk biaya pengobatan seluruh seluas mungkin petak penduduk, walaupun itu berarti orang yang sihat berakhir memberi lebih daripada mereka akan sebaliknya.

Cukup banyak setiap konservatif health care cadangan bertujuan untuk membahagikan penduduk antara sehat dan sakit dengan cara yang boleh meninggalkan bekas lebih baik, tetapi hanya dengan mengorbankan yang kedua.

Dalam 2016, media sosial mulai dialog mengenai lelaki Hitam kesihatan mental menggunakan memuat #YouGoodMan berikut pendedahan isu-isu kesihatan mental dengan rapper Anak Cudi. Di pos di Facebook page, Cudi menyatakan dia sedang mencari bantuan untuk merawat-nya kebimbangan dan kemurungan.


Penyelidikan menunjukkan bahawa rakyat Amerika Afrika sering bawah menggunakan terapi berbanding kepada rakan-rakan Putih 4. Menurut National Alliance mengenai Penyakit Mental , 18.

6% rakyat Amerika Afrika laporan hidup dengan keadaan kesihatan mental tetapi hanya 16.

9% laporan menggunakan rawatan kesihatan mental.